2431074755 Ζηλευτής 1, Τρίκαλα mikempillis@hotmail.com
hero image
     
  Περιποίηση των ζώων  
     
     
     
 
Μια προστατευτική και νοσηλευτικό σπρέι αεροζόλ
 
Κίνο ™ λύση είναι μια προστατευτική και νοσηλευτικό σπρέι αεροζόλ για όλα τα είδη! Δημιουργεί ένα ισχυρό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, που εγγυάται μια μακροχρόνια φροντίδα, εξαιτίας του μοναδικού "τεχνολογία δεύτερο δέρμα" του. Η μεμβράνη σχηματίζει ένα φράγμα ενάντια στα βακτηρίδια και λοιμώξεις. Μπορείτε να πάρετε τα μεγάλα αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα! Κίνο ™ λύση είναι ένα εύκολο στη χρήση προϊόν. Είναι πολύ οικονομικό στη χρήση. Με ένα πάτημα, μπορείτε σπρέι επαρκώς ταινία για την περιοχή πρέπει να αντιμετωπίζεται. Επιπλέον, Κίνο ™ επιδιόρθωση λειτουργεί ως αποκρουστική για τους χοίρους από το αυτί και το δάγκωμα της ουράς.
Εξαιρετική προστασία για προβλήματα των ποδιών!
 
Τα προβλήματα των ποδιών προκαλούν εξαιρετικά μεγάλες οικονομικές απώλειες. Για το λόγο αυτό είναι σπουδαίας σημασίας η αποτελεσματική πρόληψη! Το PEDILINE είναι το προΙόν για την πρόληψη και θεραπεία των προβλημάτων των οπλών. Χάρις στη μοναδική του σύνθεση, το PEDILINE έχει ευρύ φάσμα δράσης, πολύ καλή διεισδυτική ικανότητα και διατηρεί τη δραστικότητά του ακόμα και παρουσία οργανικής ύλης. Το PEDILINE ξηραίνει και σκληραίνει τις οπλές, ανακουφίζει και δυναμώνει τον υγιή ιστό. Μετά από εφαρμογή μερικών ημερών, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα (αποδεδειγμένα σε επιστημονικό πείραμα με περισσότερες από 10.000 αγελάδες).
 
Για τέλεια κατάσταση του δέρματος των ζώων σας! 
 
Αυτό το σαμπουάν για ζώα μαλακώνει το δέρμα και είναι ευχάριστο στη χρήση: δεν ερεθίζει τα μάτια και αφήνει άρωμα φρεσκάδας πεύκου. Ιδανικό για την προπαρασκευή σε θεραπεία ψωρίασης.
 
  Επικοινωνίστε μαζί μας