2431074755 Ζηλευτής 1, Τρίκαλα mikempillis@hotmail.com
hero image
     
  Κατοικίδια & Αξεσουάρ  
     
 


Σε εμάς θα βρείτε κατοικίδια όπως γατάκια, σκυλάκια και πουλιά καθώς και τροφές, προϊόντα για την περιποίηση τους,
προϊόντα για την βόλτα τους αλλά και την υγεία τους. 
Mέσα από μια μεγάλη ποικιλία προσφορών που ανανεώνονται καθημερινά σας
προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται ένα κατοικίδιο στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 
 
 
     
Γατάκια Σκυλάκια Πουλιά 
 
 
     
 
 


Η γάτα είναι ζώο που ανήκει στην οικογένεια των Αιλουροειδών. Πρόκειται για το πιο διαδεδομένο κατοικίδιο ζώο που πολλές οικογένειες προτιμούν να το έχουν στο σπίτι τους. Είναι από τα ποιο καθαρά ζώα, πολύ παιχνιδιάρικο και λατρεύει τον ύπνο και το φαγητό καθώς επίσης και τα χάδια. 

Σε εμάς θα βρείτε για τα γατάκια σας:
Ξηρά τροφή, Υγρή τροφή, Κονσέρβες, Ωμή τροφή , Λιχουδιές , Αντιπαρασιτικά , Άμμοι , Λεκάνες άμμου, Είδη μεταφοράς και ταξιδιού, Κρεβατάκια – Καλάθια, Μπολάκια ταΐστρες, Παιχνίδια, Περιποίηση – υγιεινή, Συμπληρώματα διατροφής –Βιταμίνες, Περιλαίμια, Σπίτια

 
     
 
 


O σκύλος είναι ανώτερο θηλαστικό ζώο του γένους Canis. Η καταγωγή του προέρχεται από τον κοινό λύκο. Ο σκύλος αποτελεί ένα από τα κοινότερα κατοικίδια ζώα αφού όπως λένε είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Λατρεύει τα παιχνίδια, και αγαπάει και προστατεύει τον χώρο στον οποίο μένει.  

Σε εμάς θα βρείτε για τα σκυλάκια σας:
Ξηρά τροφή, Υγρή τροφή, Κονσέρβες, Ωμή τροφή , Λιχουδιές Κόκαλα ,  Κολάρα, Σαμαράκια, Συμπληρώματα διατροφής –Βιταμίνες, Κλουβιά μεταφοράς, Αξεσουάρ ταξιδιού, Ταΐστρες, Σπίτια, Ρούχα, Εκπαίδευση

 
     
 
 


Τα πτηνά (πουλιά) είναι ζώα ομοιόθερμα σπονδυλωτά, που στη συντριπτική πλειονότητά τους μπορούν να πετούν με τις πτέρυγες ή φτερούγες, οι οποίες βρίσκονται στη θέση των πάνω άκρων τους.

Σε εμάς θα βρείτε για τα πουλιά:
Τροφές, Σπόροι, Αυγοτροφές, Συμπληρώματα, Βιταμίνες, Λιχουδιές, Κλουβιά, Αξεσουάρ κλουβιών, Παιχνίδια, Φαρμακευτικά