2431074755 Ζηλευτής 1, Τρίκαλα mikempillis@hotmail.com
hero image
 
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ

 
 
 
 

1Κ 31% :

Γάλα τροφής με πρωτείνη 31%. Περιέχει γλουτένη σίτου,υποπροιόντα γάλακτος, φυτική πρωτείνη, άμυλο σίτου, αρωματικά.

 

1Κ38% :

Γάλα τροφής με πρωτείνη 38%. Περιέχει γλουτένη σίτου,υποπροιόντα γάλακτος, φυτική πρωτείνη, άμυλο σίτου, αρωματικά.

 

Γάλα ρόφημα 50%:  

Γάλα για ρόφημα για μοσχάρια. Περιέχει σκόνη άπαχου γάλακτος, υποπροιόντα γάλακτος, φυτική πρωτείνη, άμυλο σίτου, αρωματικά, γλυκαντικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα.

Συνίσταται η χορήγηση του μετά τη λήψη του πρωτόγαλου, έχει εξαιρετική διαλυτότητα στο νερό και έχει ιδιαίτερα ελκυστική μυρωδία και γεύση. Θωρακίζει τη καλή υγεία και ανάπτυξη του ζώου. Προσφέρει κορεσμό της όρεξης του ζώου κατά τη κρίσιμη περίοδο της ανάπτυξης και συμβάλλει στην αύξηση του ποσοστού επιβίωσης των νεογέννητων μέσω τις αποφυγής μόλυνσης με λοίμωξη.
Συσκευασία: σακί 20 κιλών
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

 

Γάλα ρόφημα 60%: 

Γάλα για ρόφημα για αρνίων. Περιέχει σκόνη άπαχου γάλακτος, υποπροιόντα γάλακτος, φυτική πρωτείνη, άμυλο σίτου, αρωματικά, γλυκαντικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα.
Συνίσταται η χορήγηση του μετά τη λήψη του πρωτόγαλου, έχει εξαιρετική διαλυτότητα στο νερό και έχει ιδιαίτερα ελκυστική μυρωδία και γεύση. Περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά βιταμινών και αμινοξέων χαρίζοντας ένα δυνατό ξεκίνημα στα ζώα. Το προιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις αυτόματες ταίστρες.
Συσκευασία: σακί 20 κιλών
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

 
 

 

 
     
  Επικοινωνίστε μαζί μας